Menu
Winkelwagen

Maatregelen Coronavirus


Zijn de winkels van MSB Matrassen & Boxsprings geopend?


Als gevolg van de nieuwe corona-maatregelen zijn beide MSB Matrassen & Boxsprings winkels tijdelijk gesloten van 15 december 2020 t/m 19 januari 2021. Maar natuurlijk staan we nog steeds voor je klaar en kun je telefonisch bij de winkel in jouw buurt terecht voor al je vragen of een slaapadvies op maat.


Wil je graag een persoonlijk slaapadvies? Zo doe je dat:


Neem gemakkelijk telefonisch contact op met ons. Onze adviseurs helpen je graag en beantwoorden je vragen.

Telefoonnummer : 085 064 58 21
WhatsApp nummer : 085 064 58 21Wordt mijn nieuwe bed en/of matras nog bezorgd?


Alle gemaakte bezorgafspraken gaan op dit moment door. Voor de veiligheid en gezondheid van jou en onze medewerkers, nemen we bij de bezorging wel een aantal extra maatregelen, waarvoor we je medewerking vragen.


Onze bezorgers blijven bij gezondheidsklachten zoals hoesten, niezen, verkoudheid en/of koorts thuis én starten de dag met een temperatuurmeting. Alles voor de veiligheid van onze klanten en collega’s.


Heb jij (of hebben jouw huisgenoten) zelf gezondheidsklachten zoals hoesten, verkoudheid en/of koorts, of zit je in quarantaine op het moment van je bezorgafspraak? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via een van de contactmogelijkheden. We zullen dan een nieuwe bezorgafspraak met je inplannen. 


Zorg er allereerst voor dat jouw slaapkamer voor de bezorgafspraak leeg en schoon is en dat de doorgang naar je slaapkamer helemaal vrij is. Denk hierbij aan de doorgang buiten, de gang of hal, het trappengat en de overloop en zet waar mogelijk alle deuren open.


Onze bezorgers bellen je ongeveer een half uur voor de bezorgafspraak. Zijn er bijzonderheden waarmee zij rekening dienen te houden of heb je gezondheidsklachten? Geef dit dan direct aan hen door.


Onze bezorgers dragen bij de bezorging een mondkapje en bezorgen jouw bestelling contactloos. Dat betekent dat zij geen handen schudden. We vragen je om minimaal 1,5 meter afstand te houden van onze bezorgers en tijdens de montage, indien mogelijk, in een andere ruimte te wachten.


Zodra onze bezorgers klaar zijn, vragen zij je om een handtekening te zetten. We verzoeken je om hiervoor een eigen pen te gebruiken.


We vragen je dringend om vooraf te betalen of te betalen met PIN, wanneer mogelijk. Mocht dat niet mogelijk zijn, vermijd dan handcontact bij een contante betaling. 


Onze bezorgers nemen extra hygiënemaatregelen in acht. Zo hebben zij wegwerphandschoenen en desinfecterende reinigingsmiddelen mee.  


Webshop


Kan ik nog steeds online een bestelling plaatsen?


In onze webshop is ons complete assortiment verkrijgbaar en kun je 24/7 terecht. 


Hoe kan ik online persoonlijk advies ontvangen?


Onze slaapadviseurs staan voor je klaar en geven je graag een persoonlijk slaapadvies.  Zo doe je dat:

Neem gemakkelijk telefonisch contact op met ons. Onze adviseurs helpen je graag en beantwoorden je vragen.


Telefoonnummer : 085 064 58 21
WhatsApp nummer : 085 064 58 21
Instagram DM : @msbedden
Facebook bericht : MSbedden

We zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat je het bed, matras of beddengoed vindt dat bij jou past.