Menu
Winkelwagen
Nederlands fabrikaat
Top -kwaliteit
Deskundig advies
Snelle levering

Valentino XXL

Valentino XXL
Valentino XXL
Valentino XXL
Valentino XXL
Valentino XXL
€1.395,00

Beschikbare opties:

Bestellen

Ervaar luxe en comfort in jouw slaapkamer!

Ben jij klaar om te genieten van ultieme luxe en comfort in je slaapkamer? Ontdek de mogelijkheden voor een vernieuwde slaapkamer met onze Luxe Eric Kuster Style hoofdbord, vlakke boxspring onderstellen, pocketvering matras(sen) met 7 comfortzones en een koudschuim topper voor een onvergetelijke nachtrust. En dat is nog niet alles! Overweeg een upgrade naar elektrische onderstellen of voeg stijlvolle accessoires toe, zoals nachtkastjes of een voeteinde, tegen een kleine meerprijs. De keuze is volledig aan jou!

Realiseer jouw droomslaapkamer met een snelle levertijd van slechts 2 weken. Bovendien bieden we je de keuze uit meer dan 1000+ kleuren en materialen, zonder extra kosten, zodat jouw boxspring perfect aansluit bij je interieur.

Wacht niet langer! Verander jouw slaapkamer in een oase van comfort en stijl. Bestel eenvoudig in onze winkels in Utrecht en Capelle a/d IJssel, waar onze toegewijde medewerkers klaarstaan om je te helpen bij het vinden van jouw ideale boxspring.

Heb je nog vragen over onze boxsprings, de mogelijkheden of de levering? Neem dan gerust contact op met onze salesafdeling via e-mail op info@msbedden.nl of direct via WhatsApp op 085 064 58 21. Onze experts staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te assisteren.

Voor inspiratie en updates, volg ons op Instagram en Facebook. Creëer een oase van comfort en stijl in jouw slaapkamer met onze hoogwaardige boxsprings!